Vi løser dine transport-
UDFORDRINGER


Se hvordan

FREJA Transport & Logistics er bindeleddet mellem afsender og modtager

FREJA Transport & Logistics holder din forretning i gang og får dine varer sendt af sted.

Vi tilbyder dedikerede løsninger inden for transport, logistik og oplagring i både Europa og i resten af verden. Hos os får du en skræddersyet og personlig service, hvor du altid er sikret en god kvalitet. Virksomheden har været privatejet siden sin grundlæggelse i 1985, og med vores afdelinger i både Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen og Kina er vi blandt de førende virksomheder inden for transport og logistik i Norden.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Få et tilbud
Track & trace
TILLÆG
Kontakt os

Seneste nyt

Tilmeld dig FREJAs danske nyhedsbrev

Nyhedsbrevet fra FREJA holder dig opdateret på, hvad der sker i en verden i bevægelse. Du vil være en af de første til at få indsigt i vores nye serviceydelser samt andre nye tiltag for at få din logistik til at køre bedre og mere effektivt.
Tilmeld dig nyhedsbrevet

SDK FREJA er en full-service shipping- og logistikvirksomhed. SDK FREJAs hovedaktiviteter omfatter transport via vej, sø og luft projektforsendelser, kontraktlogistik samt stevedoring, havneagentur, toldbehandling, chartering og linje- og krydstogttjenester. Derudover tilbyder virksomheden specialiserede logistikløsninger inden for pharma & healthcare, lager og køl.

SDK FREJA er til stede med lokalt baserede kontorer i Nordeuropa og strategiske positioner i Kina og Spanien.

Du må gerne udfordre os. Vi kan godt klare opgaven.

Med +35 års erfaring finder FREJA Transport & Logistics den bedste løsning for dig. Vi sørger for, at dit gods når frem: til tiden, sikkert og inden for budgettet. Uanset om det er transport eller logistik, så har vi en løsning til dig. Vores løsninger omfatter, men er ikke begrænset til, følgende områder: vejtransport, søfragt, luftfragt, projekttransport, lagerlogistik, farmalogistik og tjenester såsom told eller track & trace. FREJA kan også levere digitale løsninger, der hjælper dig med at analysere din logistik med værktøjer som MyFREJA og vores webbookingstjenester. Moderne løsninger til en verden i bevægelse.

Klik på en af følgende løsninger for at læse om, hvad FREJA kan hjælpe dig med.